Terrassmarkiser

Terrassmarkiser skapar en trivsam miljö och rum att samlas under när solen ligger på eller kvällens kyla och fuktighet gör sig påmind. Dessutom är en terrassmarkis ett bra solskydd som skyddar mot den farliga UV-strålningen.

Brett utbud av olika terrassmarkiser

E-markis har flera olika terrassmarkiser som du kan välja mellan. Du kan dessutom måttbeställa din markis på centimeternivå och kan välja mellan naturanodiserade, vita eller svarta profiler. Alla terrassmarkiser kan matchas med samma markisduk du kanske har till dina fönstermarkiser. Vi har allt från enfärgade, melerade till randiga vävar och dukar. Vi har även smarta tillbehör för att göra användningen av din markis så smidig som möjligt.

4st Terrassmarkiser

Välj en terrassmarkis som passar dig

Vi har ett brett sortiment av olika terrassmarkiser som kan måttbeställas och anpassas helt efter dina önskemål. Här finns markiser för både små och stora terrasser, exklusiva markiser, stora terrassmarkiser med helkasetter, dubbelmarkiser och pergola markiser.

Terrassmarkisen August

August är en populär terrassmarkis utvecklad för den generösa terrassen eller balkongen. Med sin imponerande maxbredd på 7 meter och motor som standard sätter denna markis guldkant på din vardag. Det finns möjlighet att välja till vinkelomställda vikarmar eller en rullgardinsfront när solen står lågt.

Lasse terrassmarkis

Lasse terrassmarkis är anpassad för den mindre terrassen eller balkongen. Försedd med nätta vikarmar och en motor som standard ger denna smidiga markis dig alla möjligheter till en härlig skuggplats på solsidan.

Dubbelmarkisen Helmer

Helmer är en mycket kraftig och stabil dubbelmarkis. Du kan solskydda ända upp till 36 kvadratmeter och 3 olika alternativ till infästning i marken, på ditt trädäck eller på en betongplatta gör den mycket flexibel.

Family Design

Terrassmarkisen Ragnar, även kallad Family design, har blivit tongivande bland de mer exklusiva terrassmarkiserna på den svenska marknaden. Markisen smälter fint in i fasaden med sin stilrena design.
Den kraftiga konstruktion tillsammans med dess kompakta byggmått gör att vi rekommenderar denna markisen när du önskar täcka en större plats. Markisen har en kassett som skyddar den från smuts, väder och vind vilket gör att den kommer hålla länge.

Terrassmarkis Erland

Erland är en premium terrassmarkis som är mycket kraftig i sin konstruktion men bygger inte mer än en normal terrassmarkis gör. Den är helt inkapslad, det vill säga att både markisväv och vikarmar skyddas inuti kassetten. Dess trendiga och slimmade design lämpar sig mycket bra för den moderna terrassen.

Pergola markis

Pergolamarkisen är en populär terrassmarkis på marknaden. Med en pergola närmar man sig uterum och dess användning. En Pergola ger en trevlig förlängning på huset och påminner om ett uterum där man utökar sin säsong under markisen. Komplettera pergolan med dimbar LED-belysning och en infravärmare så kan du njuta ännu mer av både våren och hösten utomhus. Denna pergolamarkis klarar av mycket regn, hela 50 liter/m² i timmen vid en lutning på 8°. Fronten på pergolan är försedd med vattenavrinning och lövsil, där vattnet leds vidare ner i stolparna. Pergolamarkisen Kurt går även att montera ovanpå befintlig pergola med en lutning från 7-20°.